NOTICIES XaRMAE


01-12-2016
Jornada XaRMAE-Solartys: Integració PV i Autoconsum
14-11-2016
Synthetic fuels for an energetic sustainability with renewable energy
24-10-2016
Jornada Presentació patents XaRMAE 2016

News

La XaRMAE en col·laboració amb Solartys-Secartys i amb el Suport de l’ICAEN organitzen una jornada centrada en noves tecnologies per la generació d’energia fotovoltaica (Silici, orgànica i capa prima) i orientades a l’autoconsum i la integració en diferents elements de l’arquitectura urbana. Es farà especial ressò en la importància de les tecnologies d’emmagatzematge centrant-se en el autoconsum domèstic. La jornada comptarà amb la participació de l’ICAEN que parlarà de la normativa i accions de la Generalitat per fomentar la implantació d’energia renovables.

Podeu trobar el programa en aquest enllaç Integració PV i Autoconsum.

També us podeu inscriure-us en aquest enllaç.


LLoc de la jornada
Secartys:
C/ Gran Via de les Corts Catalanes, 774, 3º planta, 08013 Barcelona

Data:

14 de decembre 2016 a partir de les 9:00 hores.

 

XaRMAE is organizing a workshop in the field of synthetic fuels. In this event different pilot plants to produce synthetic fuels starting from several “raw materials” are discussed. Research centres and companies from Spain would present their innovations in these fields.  “Synthetic fuels for an energetic sustainability with renewable energy” will open discussion about these technologies for different Applications: gas for mobility; gas injection in the grid; connections of electric and gas grids.

The event will be held in the new energy campus of the Technical university of Catalonia: Polyvalent room, I Building - Escola d’Enginyeria Barcelona Est (EEBE-UPC), next 29th novembre.

You can find more information and inscriptions here.

 

La XaRMAE es composa de 10 grups que investiguen en la temàtica de materials per l'energia en diversos camps d'aplicació amb l'objectiu d'arrivar a mercat. Una de les formes que utilitza el món de la recerca per fer-ho és mitjançant la creació de patents. Per això, a la jornada Desenvolupa, patenta i porta a mercat! Exemples dins de la XaRMAE mostrem a la societat tres patents en diferents estadis en el seu viatge cap al mercat.

La jornada tindrà lloc el proper 16 de novembre a l'aula Fontseré de la facultat de Física a partir de les 11:00. La informació complerta de la jornada i inscripcions es troba a:  Desenvolupa, patenta i porta a mercat! Exemples dins de la XaRMAE.  També podeu realitzar la inscripció en aquest link.

   

El grup de recerca M2E participa en l'organització d'una sèrie de workshops periodics centrats en les tecnologies Power to Gas i Power to Liquid. ENERGY STORAGE TECHNOLOGIES BY POWER TO FUELS AND CHEMICALS EVENT.El director de la XaRMAE participa com a ponent a més de ser-hi al Comitè científic.

La pròxima jornada es fara al CEA de Grenoble el 5 i 6 de decembre de 2016. tota la informació i inscripcions al descarregable. PtX periodic event 2016

 

IREC has participated with other institutions, universities and European industries in the development of a roadmap on science and technology in the development of new catalysts for a more sustainable energy future taking into account the entire life cycle of products used, the involved elements abundance and carbon footprint as well as technical and economic efficiency.

Catalysts are key elements in the evolution of this energy scenario. Topics such as chemical energy storage, conversion of electrical energy into chemical energy, renewable hydrogen production, developments from biogas, the new features associated with bio-refineries and solar refineries are considered key pieces in an evolution where the CO2 energy plays a major role as a carbon source.

You can dowload the S&T roadmap on CO2 full document.

   

Pàgina 1 de 15

<< Inicia < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>
                                                  Bosch i gimpera     dursi